Muž utratil téměř milion korun za to, aby vypadal jako pohádková postava

3. května 2020·Články·Redakce

Instagram/ luispadron_plasticprince

Když mladík spočítal všechny výdaje, které měl se svou proměnou do pohádkové postavy elfa, vyšlo mu neuvěřitelné číslo. Téměř milion korun ho stála ztráta vlastní identity.

Změny v tváři, operace nosu, odstranění chlupů z celého těla a změna barvy očí – to vše Luis Padron (25) z Buenos Aires podstoupil, aby naplnil svou touhu podobat se elfům. Jako dítě ho šikanovali, a tak se čím dál víc uzavíral do vysněného světa své fantazie plné andělů, skřítků a jiných nadpozemských bytostí. Postupem času si obarvil vlasy na bílo a vybělil si také kůži. Utrácí obrovské sumy za speciální krémy na tělo s ochranným faktorem 100!

Jeho cílem je nevypadat jako člověk, chce jednoduše působit jako éterická, jemná bytost. Dále tedy plánuje operaci uší, aby byly dostatečně špičaté a chce podstoupit další zákroky v oblasti obličeje a víček. V plánu má odstranění několik žeber pro dojem užšího pasu a zvažuje zákrok, díky kterému by vypadal vyšší. Na svém instagramovém účtu se o každou změnu rád dělí se svými fanoušky – a že jich hojně přibývá. Konečně má pozornost, která ho posiluje a necítí se sám.

 

 

 

Články - další články

Doporučujeme