Wow, to jsou svaly! Ester Ledecká sundala kombinézu a pochlubila se vypracovanou postavou

8. července 2024·Sport·Redakce

Ester Ledecká (Zdroj: Profimedia)

Ester Ledecká je královnou zimních sportů, v létě má tak možnost si na chvilku oddychnout a načerpat síly. Sportovkyně si proto "hodila nohy nahoru" a užívá si parné letní dny. A fanoušky potěšila fotkou v plavkách.

Královna zasněžených svahů Ester Ledecká si vychutnává zaslouženou dovolenou. Sice v létě ráda vyrazí na surf či windsurfu, umí si ale užít i chvilku klidu. Krásný letní den se rozhodla strávit na nafukovacím člunu a na sebe si kromě kšiltovky a slunečních brýlí vzala i zelené plavky.

Dvojnásobná zlatá olympijská vítězka umí zaujmout nejen v kombinéze, ale i u vody. Na obdiv totiž dala perfektně vypracovanou postavu s vyrýsovanými břišními svaly, které připomínají pekáč buchet. „Day off,” napsala k fotce sportovkyně a přidala pár emotikonů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ester Ledecká (@esterledecka)

Fanoušci nešetřili chválou. „Krása a elegance,” napsala jedna z fanynek a další se přidávají. „Koukám, tady má někdo napečený pěkný buchty!” Dcera hudebníka Janka Ledeckého si pod fotkou mohla přečíst jen samé pozitivní komentáře nejen od českých, ale i zahraničních příznivců. Je poznat, že partnerka tenisty Robina Staňka, který jí určitě dělal společnost, na své postavě pracuje nejen v zimě, ale i v létě.

 

Sport - další články

Doporučujeme