Vy jste cool maminka. Tenistka Kvitová se pochlubila těhotenským bříškem a jen září

12. května 2024·Sport·Redakce

Petra Kvitová (Zdroj: Profimedia)

Tenistka Petra Kvitová dala svůj oblíbený sport na druhou kolej. S manželem Jiřím Vaňkem se těší na prvního společného potomka a wimbledonská šampionka se tak stane maminkou.

Jak se lidově říká, tenistka Petra Kvitová to má za pár. Už v létě se s manželem a trenérem Jiřím Vaňkem dočká prvního potomka a je tak jasné, že sportovní kariéra musela jít stranou. Téma, kdy se vrátí a zda se k tenisu vůbec vrátí, teď určitě nikdo moc neřeší.

Manželé za sebou mají zahraniční dovolenou a nyní jsou v Česku. Zde se také rozhodli usadit a úspěšná česká dvojnásobná vítězka Wimbledonu se rozhodla vrátit po 11 letech domů. A velkým tématem je teď samozřejmě výbava nejen pro miminko, ale celkově pro jejich rodinu. Proto si usměvavá sportovkyně pořídila nový vůz. Cítím se jako královna silnic,“ uvedla k fotografiím.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Petra Kvitova (@petra.kvitova)

Fanoušci ale spíš než vůz chválili rostoucí bříško a vzhled samotné Petry. Bříško vám fakt moc sluší,“ podotkla jedna z fanynek. „Vy jste cool maminka. Moc vám to sluší,“ uvedla a ostatní se přidávají. Přejí Petře a Jiřímu hlavně ať se všechno podaří. „Už se vám to blíží. Moc vám ještě jednou gratuluji, přeji vám jen to nejlepší,“ shodují se příznivci.

Sport - další články

Doporučujeme