Věděla, že jsem gay! Ralf Schumacher usvědčil exmanželku ze lži

19. srpna 2024·Sport·Redakce

Ralf Schumacher (Zdroj: Profimedia)

Bývalý pilot Formule 1 Ralf Schumacher v červenci oznámil, že je gay. Učinil tak prostřednictvím sociálních sítí, což samozřejmě vyvolalo mnoho reakcí. O tu nejhlasitější se postarala Schumacherova bývalá manželka Cora Brinkman.

Ta v rozhovoru pro Der Spiegel hovořila o tom, že zvěsti o homosexuální orientaci jejího partnera kolovaly už dříve. Když po mladším bratrovi bývalého šampiona Michaela Schumachera chtěla vysvětlení, odsekl. On to vždy popíral a říkal mi, že si všechno vymýšlím a že možná potřebuji psychologickou pomoc,“ tvrdí.

„Když to oznámil, bylo to jako bodnutí do srdce. Coming out vždy zasáhne vaše okolí, včetně bývalé manželky, se kterou jste měli dítě,“ dodala s tím, že se cítí využitá a že má pocit, že promarnila svá nejlepší léta. Se Schumacherem žila ve svazku v letech 2001 až 2015. Jejich dvaadvacetiletý syn David je rovněž pilotem a svého otce po coming outu veřejně podpořil.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Ralf Schumacher (@ralfschumacher_rsc)

Jenže závodník teď vrací úder. Zveřejnil koverzaci, z níž je jasné, že exmanželka o jeho orientaci a vztahu věděla. „Vzhledem k tomu, co se neustále děje, bych chtěl upřesnit, že Cora nám v září (začátkem října) 2023 blahopřála, protože si myslela, že jsme se vzali,“ připsal ke screenu zpráv s Corou. Z nich je zjevné, že má žena z dvojice radost a lásku jí přeje. Nyní ale v médiích hraje překvapenou, na což už musel devětačtyřicetiletý Němec reagovat.

Schumacher ukázal svého francouzského přítele Etienna poprvé na instagramu v červenci. „Nejkrásnější věc v životě je, když máte po svém boku toho správného partnera, se kterým můžete sdílet vše,napsal k fotce s partnerem. Na stejné sociální síti se pak objevilo i foto z luxusní restaurace, na němž byl kromě obou partnerů zachycen právě i Schumacherův syn David.

Sport - další články

Doporučujeme