Smůla francouzského atleta! Až moc velký rozkrok mu zhatil šance na medaili

5. srpna 2024·Sport·Redakce

Anthony Ammirati (Zdroj: Profimedia)

Sport přináší někdy opravdu úsměvné momenty. To ví i francouzský tyčkař Anthony Ammirati, kterému sen o olympijské medaili zhatil jeho až moc obdařený rozkrok. Mladý skokan asi v tu chvíli nebyl moc nadšený a rozhodně se kuriózní příhodou nebavil.

Sportovce už máloco dovede překvapit. Jenže když tyčkařský mistr světa do 20 let z roku 2022 Ammirati přeskakoval na třetí pokus výšku 570 centimetrů, zavadil svými intimními partiemi o laťku, která spadla na zem. Nutno dodat, že první zavadění nebylo o jeho přirození, ale o kolena. Video, jež se následně objevilo na sociálních sítích, způsobilo virální senzaci.

Tyčkař se ale moc nesmál, do finále nepostoupil, stejně jako Češi David Holý a Matěj Ščerba. A francouzský mladík byl velmi smutný a zklamaný. „Zklamání, přitom jsem se cítil výborně, žádný stres. Těšil jsem se na domácí publikum,“ smutnil po závodě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Noticias RNN (@noticiasrnn)

Nutno ale dodat, že fanoušci, minimálně ti na internetu, byli z jeho výkonu nadšení. „Anthony, nech tu bagetu příště doma. Každopádně z olympiády si jistě odneseš víc dámských telefonních čísel než medailí,“ píší. Mladíkovi se po jeho virálním skoku výrazně zvýšil počet sledujících na instagramu, takže o zájem se v budoucnosti rozhodně bát nemusí.

Sport - další články

Doporučujeme