Pikantní nepříjemnosti kyperské atletky! Elena Kulichenko má účet s lechtivými fotkami

24. července 2024·Sport·Redakce

Elena Kulichenko (Zdroj: Profimedia)

Do slavnostního startu olympijských her v Paříži zbývají už jen dva dny a celý svět upírá oči na Paříž, kde se hry odehrají. Otázkou ale zůstává, zda do atletické soutěže zasáhne i skokanka o tyči Elena Kulichenková reprezentující Kypr. Zjistilo se totiž, že blondýnka má účet na platformě OnlyFans.

Kypr musí pár dní před startem olympijských her v Paříži řešit pikantní problém. Skokanka do výšky z Ruska Elena Kulichenko, která jej reprezentuje a má být navíc vlajkonoškou celé výpravy, má účet s nahými fotkami na platformě OnlyFans. Informaci zveřejnil kyperský server eReportaz, který dodal, že olympijský výbor o choulostivé záležitosti ví.

Dcera ruského oligarchy odmítla podle serveru svůj účet smazat a přes své právníky vzkázala, že nejde o její fotky, ale o produkt umělé inteligence. Nutno ovšem dodat, že sportovkyně policii nenahlásila, že by ji někdo poškodil. Na Kypru je celá událost velký skandál a podle právníka Christose Triantafyllidese by měl olympijský výbor nějak zasáhnout. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Elena Kulichenko (@kulichenko_elena)

Elena se narodila v Rusku, nicméně nyní žije v USA. Kyperské občanství získala díky tomu, že její otec Alexej Kulichenko pracuje na Kypru, kde vlastní majetky. Země má investiční program, který umožňuje cizím státním příslušníkům, kteří investují do ekonomiky země, žádat o pasy i pro své rodinné příslušníky.

Sport - další články

Doporučujeme