Návrat k Macháčovi se nekoná! Siniaková vztah definitivně utnula

28. srpna 2024·Sport·Redakce

Tomáš Macháč a Kateřina Siniaková (Zdroj: Profimedia)

Společně získali olympijské zlato, i když se chvíli předtím v soukromém životě rozešli. Na kurtu jim chemie fungovala a svůj tenisový um přetavili v ten nejcennější kov. Po výhře ve finále smíšené čtyřhry na Letních olympijských hrách 2024 v Paříži si dali polibek, ten už byl ale přátelský. Dle zdroje Blesku se návrat Kateřiny Siniakové k Tomášovi Macháčovi skutečně nekoná.

Vztah si přála ukončit Siniaková, a tak je jejich tříleté soužití údajně opravdu minulostí. „Je to nesmysl, jsou definitivně od sebe. Katka už ten vztah chtěla utnout,“řekl zdroj Blesku.

Že se nedali dohromady kvůli olympiádě, ale obnovili i svůj milostný vztah, se v médiích spekulovalo během olympijského turnaje i výhře v mixu. Přispěli k tomu i samotní tenisté, kdy osmadvacetiletá Siniaková a třiadvacetiletý Macháč novinářům řekli tajemně: „My jsme až takoví profíci, že jsme se před turnajem rozhodli rozejít, abychom se mohli plně soustředit na zisk medaile, což se povedlo. A co bude potom, uvidíme!“

Sportovci se dali dohromady v roce 2021. Siniaková před Macháčem chodila s realitním makléřem, s nímž byla rovněž tři roky. V jednom rozhovoru z roku 2022 se dvojnásobná olympijská vítězka zmínila, že po ukončení profesionální kariéry by ráda založila rodinu. „Moc bych si přála krásný rodinný život. Vztahy v naší rodině jsou totiž výborné. Hrozně moc si toho vážím, rodina je pro mě opora, ať už se děje cokoliv. Určitě bych proto chtěla také děti a trochu více pohodlí a ne tolik cestování a stresu jako teď, prohlásila.

Sport - další články

Doporučujeme