Místo svatby zbytečná smrt. Sestra zemřelých bratrů Gaudreauových promluvila o tom, co bude dál

6. září 2024·Sport·Redakce

Johnny Gaudreau (Zdroj: Profimedia)

Těšila se na nejkrásnější den svého života. A místo toho se pro ni stal tím nejhorším. Sestra Johnnyho a Matthewa Gaudreauových Katie chystala svatbu, jen den před ní ale tragicky zemřeli její bratři. Katie se nyní k celé události vyjádřila.

30. srpen 2024 pro ni měl být tím nejkrásnějším pátkem. Místo toho se však změnil v noční můru. Katie Gaudreau přišla den před svým svatebním dnem tragicky o své dva bratry a skvělé hokejisty Johnnyho a Matthewa. Bratři jeli na kolech, na kterých je srazil nepozorný řidič. Ten měl podle dostupných informací v krvi alkohol. Oba sportovci na místě zemřeli, jen chvilku předtím se zúčastnili zkoušky svatebního obřadu Katie.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Katie Gaudreau (@kgaudreau13)

Hokejový svět přišel o skvělé hráče, Johnny hrál naposledy na mistrovství světa v Praze, kde Češi jeho tým porazili. Katie ale přišla o své milované starší sourozence, na které zavzpomínala na sociální síti. „Pokud jste tyhle dva znali, museli jste je milovat. Neexistují slova, kterými bych vyjádřila, jak silné pouto jsme mezi sebou měli. Celý svět ví, že John by nemohl žít bez Mattyho a Matty zase bez Johna. Byli to ti nejlepší bratři, které si malá sestra může přát. Nikdy vám neřeknu sbohem. Po celý život na vás budu myslet a uctívat vás. Postarám se o mámu, tátu, Kristen, Mer, Madeline i vaše děti,“ napsala k fotografiím se zesnulými sourozenci.

Johnny po sobě zanechal dvě děti, Matthew se na prvního syna teprve těšil. Narodit se má v prosinci, ale svého tátu nikdy nepozná. Dobrý vztah s bratry své sestry měl i snoubec Katie Davin Joyce. „Říká se, že když si někoho berete, berete si i jeho celou rodinu. Vím, že jsem to nikdy neřekl, ale chlapi, měl jsem vás moc rád. Mám štěstí, že jsem vás mohl tak dlouho nazývat svými bratry. Slibuji, že se o vaši malou sestru postarám,“ slíbil oběma.

Sport - další články

Doporučujeme