Jaromír Jágr v nesnázích: Na dovolené na něj zaútočila opice

11. května 2024·Sport·Redakce

Jaromír Jágr (Foto: Profimedia)

Na hokejovém hřišti je Jaromír Jágr nepochybně mistr, ovšem se zvířaty mu to evidentně až tak neklape. Na dovolené ve Španělsku se snažil o bližší kontakt s makakem, ale málem ho to stálo plno modřin.

Fanoušci Jaromíra hýřili vtipem. „Opice si buď chtěla sáhnout na legendu nebo nám tu legendu chtěla zabít,“ uvedl jeden ze sledujících. Jiný zase přišel s teorii, že roztomilý makak fandí konkurenčnímu týmu, a úmysl byl tedy jasný. „Na Jardu nám nesahej,“ napsal další fanoušek. V podobném duchu se nesly i ostatní komentáře.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr)

Samotný hokejista zavtipkoval a připsal k videu: „Ne vždycky je ta láska oboustranná.“ Na videu se totiž Jágr snaží k opici přiblížit, jenže té se pohyb nezamlouval, a proto se na sportovce ohnala. Jaromír se lekl a málem spadl ze schodů. Možná to byly právě jeho sportovní instinkty, které ho od pádu zachránily.

Vše naštěstí dopadlo dobře, Jaromír vzal situaci s humorem a nyní už si v Česku užívá mistrovství světa v ledním hokeji. Zda se někdy v blízké době vrátí do španělské Málagy, to se zatím neví, ale jeho rozhodnutí vstoupit do další hokejové sezóny přijali fanoušci s nadšením.

Sport - další články

Doporučujeme