Já si musím uvědomit, že nejsem doma na gauči. Jakub Voráček je hvězdou hokejového mistroství

15. května 2024·Sport·Redakce

Jakub Voráček a Robert Záruba (Zdroj: Profimedia a instagram ČT sport)

Málokdo by to řekl, ale hvězdou mistroství světa (MS) v hokeji v Praze je Jakub Voráček. A to i přesto, že neválí na ledě, ale před mikrofonem. Společně s Robertem Zárubou komentují zápasy nejen české reprezentace a jde jim to fantasticky. Diváci si komentátorskou dvojici nemohou vynachválit.

Skvělé hlášky, bezprostřední, vtipný, energický a věcný. Jakub Voráček podruhé spolukomentuje MS v hokeji společně s Robertem Zárubou. Ten je komenátorskou legendou a snad nikdo si nedovede představit takovou hokejovou událost bez něj. Společně s Voráčekem jim to jde fantasticky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ČT sport (@sport_ct)


Energický vousáč komentuje srdcem, má skvělé hlášky a fanoušci ho pro jeho bezprostřednost milují. Výborný. Super. Spontánní. Jakub byl skvělý hokejista a je i skvělý komentátor,“ zasypali ho lavinou chvály na sociálních sítích. Voráček je přitom sám sebou a na nic si nehraje, což diváky baví. A jeho hlášky to ostatně dokládají. Roberte, musím si uvědomit, že nejsem doma na gauči,“ vtipkoval během zápasu české reprezentace se Švýcarskem.

Sám Voráček je rád, že Záruba, který je znám svou profesionalitou, vedle něj trochu pookřál. On tráví strašně moc času nad přípravou. A já jsem zase úplně »free«. Myslím, že ho to může uvolnit,“ vyprávěl bývalý útočník v podcastu Puk Pak Pivo. Komentování si užívá a se Zárubou mají důvod ke smíchu. Je to super, my se zasmějeme. Máme p*del,“ směje se Voráček.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ČT sport (@sport_ct)


I samotného Zárubu jeho kolega baví, za ty roky komentování je ostatně zvyklý na mnoho. Ví, co se od něj čeká, a dostal volnost. Říkal jsem mu, že si může říct, co chce, jen nesmí porušit kodex České televize a nikoho urážet. Ale jak bude mluvit? To je na něm. Dali jsme si jen nějaká pravidla, kdy kdo mluví. Nepřipadá mi, že bychom dělali něco výjimečného, fungujeme jako před rokem,” řekl v rozhovoru pro Blesk.cz.

Sport - další články

Doporučujeme