Další hokejová svatba. Útočník David Tomášek si vzal svou krásnou přítelkyni

1. července 2024·Sport·Redakce

David Tomášek (Zdroj: Profimedia)

Další hokejový král z letošního mistroství světa prožívá rok snů. Útočník David Tomášek nejprve vybojoval s týmem cenné zlato a titul mistra světa a nyní se pochlubil veselkou. Za manželku si vzal krásnou Adélu a fotkami se dvojice pochlubila na instagramu.

Hokejový útočník David Tomášek má letní přestávku, během které si užívá zasloužené volno. A také stihl svatbu. Zástupce švédského Färjestadu si vzal za manželku svou dlouholetou přítelkyni Adélu Kocourkovou. Tu o ruku požádal loni v červnu během jejich krásné dovolené na Mauriciu.

Veselka se konala v luxusním resortu Chateau Trnová kousek od Prahy. Kromě řady hostů především z hokejového mistroství, samozřejmě nechyběl ani pohár mistrů světa.  S ním se vyfotili nejen novomanželé, ale i svatební hosté. Mezi pozvanými nechyběl třeba sparťanský zadák Jakub Krejčík s manželkou. Romantickými fotkami se dvojice pochlubila hlavně na instagramu ve stories.

David Tomášek si svatbu užil.

S hokejovými svatbami se za poslední týdny roztrhl pytel. Před pár dny se oženil obránce pražské Sparty Michal Kempný a spekuluje se, že letos půjde do chomoutu i David Pastrňák. Kdo další z hokejové prostředí si letos ještě stihne říct své ano?

Sport - další články

Doporučujeme