Čeští hokejoví útočníci slaví! Simon a Faksa se těší z přírůstků do rodiny

27. srpna 2024·Sport·Redakce

Dominik Simon a Radek Faksa (Zdroj: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia)

Dva čeští hokejoví reprezentanti přivítali v posledních dnech na svět potomky. Dominik Simon se těší z dcery Doroty, do rodiny Radka Faksy zase přibyla k synovi Elliotovi holčička Sophie.

Třicetiletý Dominik Simon se stal novopečeným tatínkem. Jeho dceru přivedla na svět přítelkyně Adéla. „Chceme se podělit o náš nový přírůstek. Dorotka Simonová, 7. 8. 2024. Jsem na holky moc pyšnej, vše zvládly bez problému a s úsměvem na tváři. Jsme šťastný a pyšný, že tě máme Dorotko. Moc tě milujeme,“ napsal na sociální síť bývalý hráč Anaheimu či Pittsburghu, který po minulé sezóně v Českých Budějovicích zamíří do extraligové Plzně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dominik Simon (@dominiksimon12)

Zato Radek Faksa se stal už dvojnásobným otcem. K synovi Elliottovi přibyla holčička Sophie. „Vítej na světě, malý andílku. Zamilovali jsme se do tebe na první pohled! Ty a Elliot jste těmi nejkrásnějšími dárky, jaké jsem si mohl přát. Budeme vás navždy milovat,“ napsal Faksa k fotografii partnerky s norozenětem. Jsi ta nejlepší máma, miluju tě!“ dodal hokejista, který byl dokonce u porodu svého prvního potomka. „Byl to zážitek, určitě jsem si to ale představoval jinak. Víc bych to nekomentoval. Každopádně ženy za to obdivuji, že tím procházejí, protože celý ten proces je neuvěřitelný. Takový malý zázrak,řekl útočník St. Louis v roce 2021 pro Deník.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený radekfaksa12 (@radekfaksa12)

Sport - další články

Doporučujeme