Kamil Rudolf: Ostravské Dolní Vítkovice jsou nejoriginálnějším festivalovým místem na světě

13. května 2024·Hudba·Lenka Skrzeczkova·Romana Navarová

Kamil Rudolf. (Foto: Frekvence 1)

Hostem Press klubu byl šéf největšího festivalu elektronické hudby ve střední Evropě Beats For Love (B4L) Kamil Rudolf. Jubilejní 10. ročník se koná 3. až 6. července v Ostravě v Dolních Vítkovicích. Jak jsou pořadatelé na akci připraveni? A na koho se návštěvníci mohou těšit?

B4L se koná v srdci ostravských Dolních Vítkovic. „Za mě je to nejkrásnější a nejoriginálnější festivalové místo na světě,“ uvedl Kamil Rudolf. Každý rok na festival přijíždí velké hvězdy ze světa elektronické hudby. Letos se mohou diváci těšit na pět set interpretů z různých koutů světa, kteří vystoupí na osmnácti scénách. „Máme rekordní počet zahraničních headlinerů, kterých bude 150. Mezi ty nejznámější patří David Guetta, aktuálně nejlepší DJ světa, který nemá obdoby. Dále brazilský DJ Alok, techno producent Boris Brejcha, Becky Hill nebo Lost Frequencies,“ uvedl Rudolf.

Globální hvězdy mají často obrovské požadavky na produkci. To ale šéfovi festivalu nevadí a vždy se snaží všem interpretům vyhovět. „Zajištění nějakého nadstandardního komfortu je pochopitelné,“ řekl s tím, že je rád, když se hvězdy cítí jako doma.

Pokud se na festival chystáte, doporučujeme sledovat webové stránky B4L, kde najdete všechny aktuality a praktické informace.

Poslechněte si celý rozhovor:

Hudba - další články

Doporučujeme