Zpěvačka Jamelia byla obětí domácího násilí. Partner ji zmlátil s novorozencem v náručí

28. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Jamelia (Zdroj: Profimedia)

Zpěvačka Jamelia, mezi jejíž nejznámější hity patří singl Superstar z roku 2003, se v pořadu Celebs Go Dating rozpovídala o fyzickém násilí, které zažívala ze strany expartnera. Snášela jej čtyři roky, než se odhodla od přítele odejít.

Zpěvačka se během emotivního rozhovoru rozplakala, když vzpomínala na hrůzy, které v mládí zažila po boku násilnického partnera. Když bylo Jamelii 16 let, chodila s pětadvacetiletým hudebním manažerem Terrym Wallenem. Opustit ho dokázala až poté, co ji uhodil, když držela jejich novorozenou dceru v náručí.

„Mlátil mě pořád,řekla zdrcená zpěvačka během jedné z epizod pořadu. Opustit Wallena dokázala až po čtyřech letech vztahu. S dítětem odešla uprostřed noci. „Tenkrát bych ti řekla, že to byla láska a bylo to úžasné. Protože tak jsem to v 16 letech cítila. Ale ten vztah byl surový,“ svěřila se moderátorce Anně Williamson. Dodala, že to bylo o to děsivější, protože zrovna rozjížděla svou hudební kariéru.

Zpověď nyní třiačtyřicetileté Britky vzbudila ohlas na sociálních sítích. Lidé jsou rádi, že po tolika letech otevřela tak citlivé téma, které by mohlo pomoci jiným ženám v nouzi a třeba jim dodat odvahu. Fanoušci s ní soucítí také proto, že se Jamelii nevydařilo ani nedávné manželství. Partner ji opustil, když byla těhotná, a neřekl jí důvod. I proto se zřejmě rozhodla zúčastnit seznamovací show, v níž své trauma z minulosti popsala.

Celebrity - další články

Doporučujeme