Winona Ryder o Melu Gibsonovi: Měl na mě antisemitské poznámky

16. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Winona Ryder, Mel Gibson. (Foto: Profimedia)

Herečka Winona Ryder nemá zrovna příjemné vzpomínka na Mela Gibsona. V rozhovoru pro The Sunday Times si vzpomněla na incident z 90. let, kdy se setkali na večírku. Podle jejích slov Gibson pronesl antisemitskou poznámku, když se jí zeptal, jestli je „oven dodger“, což je urážlivý výraz související s holokaustem.

Herec měl kromě toho také vyslovit homofobní poznámku směrem k jejímu příteli, který je gay. Ryder uvedla, že se Gibson později pokusil omluvit, což však jeho zástupci popřeli a označili její tvrzení za absolutně nepravdivá.

Tato událost je součástí série kontroverzí kolem Mela Gibsona a jeho antisemitských výroků. V roce 2006 byl například zadržen za řízení pod vlivem alkoholu a během zatčení vykřikoval antisemitské výroky, což přineslo další kritiku jeho osoby.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Winona Ryder (@winonaryderofficial)

Winona Ryder v současné době září v novém filmu Beetlejuice 2, kde si zopakovala ikonickou postavu z 80. let jménem Lydia Deetz. Winona se k ní vrátila po více než třiceti letech. Film, ve kterém hraje také Michael Keaton, byl velmi očekáván a vyvolal mnoho zájmu mezi diváky.

Celebrity - další články

Doporučujeme