Victoria Velvet před smrtí plánovala útěk do Česka! Dokonce si pořídila byt v Pařížské

19. června 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Victoria Velvet. (Foto: Profimedia)

Tragická smrt zpěvačky Victoria Velvet (†40) zasáhla celé Česko a nyní začínají na povrch vyplouvat další detaily. Vztah mezi manželi byl údajně velmi napjatý, proto měla bývalá moderátorka Evropy 2 byt v Pařížské ulici jako pojistku, kam by v případě rozchodu mohla odejít i s dětmi.

Manželské problémy nebyly novinkou ve vztahu Victorie a skotského podnikatele Davida Thomase Blytha (†53). V minulosti totiž již jednou zpěvačka manžela na čas opustila, když mu přišla na poměr s jeho asistentkou. Dvojice se dala znovu dohromady, ale komplikace evidentně nezmizely. „Právě v té době jí došlo, že by taky jednou mohla skončit s dětmi na ulici a bez prostředků, proto se rozhodla pojistit pro případ, že by byla znovu podváděna a musela to řešit,“

Victoriina kamarádka deníku Blesk prozradila, že se chystala manžela definitivně opustit kvůli opakujícím se nevěrám a přestěhovat se zpět do Česka. Tomu odpovídá i zápis na katastru nemovitostí a kupní smlouva z 29. července 2020. Zpěvačka byt v luxusní ulici Pařížská koupila pouze na své jméno a z vlastních zdrojů bez půjčky. Byt ji vyšel na 58,3 milionu korun. „Sem se chtěla Viky uchýlit po odchodu od manžela. Věděla, že to nemůže udělat s horkou hlavou ze dne na den,“ dodala její kamarádka.

Victorii v úterý 11. června zastřelil její manžel. Hrozivému činu podle deníku Hürriyet předcházela hádka a nevěra z manželovo strany. Doma měly být v té době i jejich tři děti. Po incidentu spáchal muž sebevraždu.

Celebrity - další články

Doporučujeme