Tori Spelling zavzpomínala na Shannen Doherty (†53): Dodala mi sílu pokračovat

6. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Shannen Doherty, Tori Spelling (Zdroj: Profimedia)

Tori Spelling se nechala inspirovat svou kamarádkou a bývalou kolegyní Shannen Doherty při účasti v taneční show Dancing With the Stars. Shannen Doherty nedávno podlehla dlouhému boji s rakovinou prsu, což bylo pro Tori velmi těžké. Přestože to pro ni bylo emocionálně náročné, Spelling se rozhodla vstoupit do této taneční soutěže na základě rady, kterou jí Doherty řekla před smrtí.

„Aktivuj svou vnitřní sílu,“ poradila Shannen Tori, což herečce dodalo odvahu vystoupit ze své komfortní zóny a pustit se do výzvy, které se roky vyhýbala. Tori přiznala, že několikrát předtím již dostala nabídku účastnit se americké obdoby StarDance, ale kvůli strachu vždy odmítla. Po smrti Shannen si však uvědomila, že právě tento krok může být tím, co ji posune v životě dál. Doherty byla v jejím životě významným vzorem a jejich obnovené přátelství v posledním roce jejího života dalo Tori sílu, kterou nyní přenese podle vlastních slov i na taneční parket. Spelling se rozhodla dát této výzvě vše a věnovat své úsilí památce své přítelkyně.

Na natáčení této show si Tori také vzpomněla, jak Shannen milovala účast v 10. řadě Dancing With the Stars v roce 2010. Právě tato zkušenost inspirovala Spelling, aby překonala vlastní obavy a odhodlala se k něčemu, co jí dříve nahánělo hrůzu. Přestože se show účastní v době osobní ztráty a při rozvodovém řízení, její přátelé a rodina, včetně jejích pěti dětí, jí dodávají potřebnou podporu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pasha Pashkov (@pashapashkov)

Kromě inspirace od Doherty Tori také čerpá motivaci od dalších kolegů ze seriálu Beverly Hills 90210, jako je Brian Austin Green, který se soutěže rovněž účastnil. Nedávno tiskem proběhla zpráva, že její děti mají obavy o její fyzickou kondici. Spelling je však odhodlána vydat ze sebe to nejlepší a zároveň vstoupit do nové kapitoly svého života.

Celebrity - další články

Doporučujeme