Tom Cruise chystá na závěr olympiády parádní kousek! Zakončí ho seskokem z letadla

2. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Tom Cruise (Zdroj: Profimedia)

Tom Cruise se údajně několik měsíců připravoval na adrenalinový kousek, který má provést během závěrečného ceremoniálu olympijských her v Paříži 11. srpna. Informoval o tom server TMZ.

Americký herec známý nejen ze série filmů Mission Impossible plánuje velkou věc. Má se jednat o slanění na stadion v Paříži s olympijskou vlajkou následované seskokem z letadla. Druhou část se skokem však uvidíme předtočenou na videu, jež vzniklo během března. Cruisova cílová destinace bude Los Angeles – herec se snese padákem přímo k legendárnímu nápisu Hollywood. Příští olympiáda se totiž bude konat v roce 2028 právě v Los Angeles.

Cruise se během prvního týdne pařížských her přišel podívat na gymnastické a plavecké soutěže. Dle informací TMZ to byl právě dvaašedesátiletý herec, kdo oslovil Mezinárodní olympijský výbor s žádostí o účast na závěrečném ceremoniálu. Ostatně s touto akcí má už nějaké zkušenosti. V roce 2004 pomáhal nést olympijskou pochodeň, která mířila do Atén.

Podoba závěrečného ceremoniálu letošních her v Paříži už je částečně známa. Stade de France se totiž promění v gigantickou koncertní síň. Vystoupit má více než stovka účinkujících, akrobatů, tanečníků a cirkusových umělců.

Celebrity - další články

Doporučujeme