Tereza Brodská sdílela fotku se svým idolem. Zaujal ji v seriálu

17. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Tereza Brodská (Foto: Jan Handrejch / Právo / Profimedia)

Herečka Tereza Brodská, která se nedávno vrátila do oblíbeného seriálu Ulice, se na sociálních sítích podělila o radostné setkání se svým idolem, hercem Petrem Uhlíkem. Ten v poslední době zazářil v seriálu Metoda Markovič: Hojer, kde hraje sériového vraha, a jeho výkon vyvolal velký ohlas. 

Tereza Brodská sdílela na instagramu okamžik, který potěšil nejen ji, ale i její fanoušky. Na fotografii pózuje se svým idolem Petrem Uhlíkem. Ten se mnohým divákům zaryl pod kůži v kriminální sérii Metoda Markovič: Hojer.

S mým idolem! Viděli jste seriál Metoda Markovič? Dokonale natočený a Petr Uhlík a Petr Lněnička jsou v něm naprosto fantastičtí! Dík, kluci!napsala herečka k příspěvku, jenž vzbudil vlnu obdivu od jejích příznivců.

Zdroj: Instagram Terezy Brodské

Brodská se po svém návratu do nekonečného seriálu Ulice snaží oživovat postavu Báry Krausové a ukázat, že i po letech má co nabídnout. Mezi diváky se sice vedou debaty o stylu a vývoji její postavy, herečka je však odhodlaná ukázat, že její návrat není jen nostalgickým vzpomínáním na staré časy.

Zatímco se Brodská po svém návratu do Ulice potýká s rozporuplnými reakcemi diváků, Petr Uhlík se naopak těší větší a větší popularitě právě díky roli odpudivého sériového vraha Ladislava Hojera. Diváci ho mohou znát i z dalších, nejen divadelních projektů, například seriálu Adikts. Pětadvacetiletý herec aktuálně dotočil pokračování Krále Šumavy, kde se dle rozhovoru pro Novinky představí v civilnější roli.

Celebrity - další články

Doporučujeme