Šťastných 27! Krásná Sara Sandeva oslavila narozeniny. Jaké přání jí připravil Jakub Prachař?

28. června 2024·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva (Zdroj: Profimedia)

Krásné narozeniny. Herečka Sara Sandeva oslavila tento týden 27. narozeniny a nutno dodat, že je čím dál krásnější. Nejen jí ale překvapil její partner, herec a moderátor Jakub Prachař, který zveřejnil osobní přání. A to je u něj docela výjimečné.

Herečka se narodila 25. června a svůj letošní narozeninový den si užila podle svých představ. Jakmile dotočila, jela za rodinou na večeři do oblíbené restaurace. „Moment tady a teď. V zemi, kde jsem se narodila. Před 27 lety. Nejkrásnější dort. A já naprosto spokojená a šťastná. A pak jsem se celý den dojímala. A zase si uvědomila, jak úžasný lidi kolem sebe mám. A to není samozřejmost. Děkuju tam nahoru za vše. Jsem vděčná,“ pochlubila se Sara.

Radost jí rozhodně musel udělat i její partner Jakub Prachař. Ten tentokrát udělal výjimku a poprvé se ke své lásce vyznal veřejně. „Všechno nejlepší. Miluji tě,“ napsal v makedonštině, v rodném jazyce své milované. Nejkrásnějším dortem myslela kráska kousek pizzy s hořící svíčkou.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sara Sandeva (@sarasandeva)

V krvi jí koluje makedonská krev a sama uznává, že život s ní, není někdy úplnou pohádkou. „Je to taková moje stránka, kterou neukazuji velmi často. Ale doma s nejbližšími se opravdu dokážu projevit jako pravá Balkánka. Ale ta situace musí nastat přirozeně,“ svěřila se v minulosti pro web Aha.cz.

Svého partnera politovala, protože ví, že to s ní není jednoduché. A ví, že důležité je mít pro toho druhého pochopení. „Jsou období, kdy pořád někam přelétávám a celý svůj život mám v jednom kufru. Ale doufám, že je na mě Jakub pyšný. Já na něj jsem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Celebrity - další články

Doporučujeme