Simona Krainová se toho nebojí: Ráda lidi motivuju, ale i provokuju

21. května 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Simona Krainová (Foto: Profimedia)

V únoru sice Simona Krainová oslavila jednapadesáté narozeniny, ale na tento věk rozhodně nevypadá. Modelka na svou postavu totiž nedá dopustit, proto není překvapením, že vypadá přímo fantasticky.

Simona je známá tím, že na rozdíl od své kamarádky Dary Rolins se nebojí ostré kritiky. Naopak, ráda provokuje a jakékoliv komentáře prostě neřeší. Mnoho uživatelů instagramu má názor, že by se ve svém věku neměla takhle ukazovat, ale Simona má zcela jiný názor. „Někoho motivovat, jiné naštvat. Obojí mě baví,“ napsala ke své nové fotce, na níž si užívá u bazénu v plavkách.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený simonakrainova (@simonakrainova)

Krainová prozradila, že se udržuje hlavně během nebo plaváním. Mnoho sledujících by to modelce nikdy netiplo, ale ta přímo miluje tučná jídla, jako například halušky nebo hranolky s tatarkou. I to je důvodem, proč na sobě neustále maká. Nedokáže si totiž představit život bez svých oblíbených jídel. „Plavání je jednou z nejlepších aktivit pro zeštíhlení a posílení celého těla. Používáte při něm totiž ruce i nohy. Abyste zůstali na vodě, musíte zapojit i zádové svaly, které vás pohánějí,“ napsala na své sítě Simona.

Krásná blondýna prosazuje plavání již delší dobu. Podle ní se jedná o nejlepší způsob, jak rovnoměrně zhubnout či se zpevnit. „Nejprve plavte na nejvyšší výkon a nejrychleji, jak jen dokážete. Další bazény proplavte uvolněným způsobem. Přiměřená intenzita a délka tréninku spolu samozřejmě souvisejí. Aerobní trénink by měl trvat alespoň hodinu,“ poradila sledujícím.

Celebrity - další články

Doporučujeme