Šílené kraťasy jsou zpět! Pavol Habera se na instagramu pochlubil zajímavou fotkou

26. dubna 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Pavol Habera (Foto: Profimedia)

Když se řekne Pavol Habera, člověk si vybaví talentovaného zpěváka, ale ti s dobrou pamětí si vybaví ještě něco dalšího – jeho legendární džínové kraťasy. Pokud jste se báli, že už je nikdy neuvidíte, máme pro vás skvělou zprávu, kraťasy jsou zpět!

Pavol se na svých sociálních sítích pochlubil důležitou zprávou pro všechny jeho fanoušky – džínové kraťasy mu stále jsou! Aktuální fotografii zveřejnil s vtipným popiskem: „Já vím! Někteří z vás mě sledují jen kvůli tomu, že občas vypustím nějakou úchylnost. Tak tady to máte!“ Zpěvák dokonce vyzval sledující, aby mu posílali své fotky v kraťasech, takže je pravděpodobné, že má o zábavu do konce měsíce postaráno.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pavol Habera (@pavolhabera)

Habera totiž vyhlásil soutěž, která má jednoduchá pravidla, a sice poslání výše zmíněné fotky na jeho instragram. „Tomu, kdo se mi bude líbit nejvíc, dám osobně 2 lístky na náš koncert v rámci turné! Město si může výherce vybrat,“ dodal k pravidlům zpěvák a ještě si na závěr zavtipkoval: „A jestli si na turné vezmu kraťasy i já, to je zatím ve hvězdách!“

Pavol Habera a jeho kapela TEAM se po pěti letech vrací na koncertní pódia. Čtyřicetiletá kariéra kapelyse zkrátka musí náležitě oslavit. Fanoušky čeká neskutečná energie, jejich největší hity a samozřejmě precizní výkon, který je od zpěváka již samozřejmostí. Turné proběhne jak v Česku, tak i na Slovensku.

Celebrity - další články

Doporučujeme