Serenu Williams odmítli usadit v luxusní restauraci. Neměla rezervaci

6. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Serena Williams (Zdroj: Profimedia)

Tenisová šampionka Serena Williams vyjádřila své zklamání z jednoho luxusního podniku v Paříži. Na platformě X si postěžovala, že jí a jejím dětem nebyl umožněn vstup do restaurace. Neměla totiž rezervaci, a tak s ní personál jednal jako s kterýmkoliv jiným smrtelníkem.

„Odmítli mi přístup na střechu abych se najedla v prázdné restauraci na hezčím místě, ale nikdy ne s mými dětmi,“ napsala Serena na sociální síť X, kam přidala i smajlíka s otráveným výrazem. Nezapomněla také hotel označit, aby jej vlastně vystavila povinnosti se k situaci vyjádřit. Negativní PR od takové hvězdy se zkrátka manažerům nehodí. Reakce hotelu tak na sebe nenenechala dlouho čekat. Čtyřnásobné olympijské vítězce se restaurace omluvila: „Vážená paní Williams, přijměte naše nejhlubší omluvy za zklamání, které jste dnes večer zažila. Bohužel náš střešní bar byl skutečně plně obsazen a jediné volné stoly, které jste viděla, patřily naší gurmánské restauraci L’Oiseau Blanc, jež byla také plně rezervována.“
Jeden ze zaměstnanců tohoto luxusního stravovacího zařízení pak řekl pro Variety.com, že Serena nebyla k poznání, když dorazila do restaurace s jinou ženou a kočárkem. „Když přišla, byly k dispozici jen dva stoly a ty byly rezervovány pro klienty hotelu. Můj kolega ji nepoznal a cítí se hrozně, ale řekl jí, co by řekl jakémukoli jinému klientovi – aby počkala dole v baru, než se uvolní stůl. Nebylo to nic osobního,“ vysvětlil pracovník L’Oiseau Blanc.

Serena si aktuálně užívá olympijského dění v Paříži. Během zahajovacího ceremoniálu 26. července nesla olympijskou pochodeň spolu s dalšími sportovci. Jinak je ve sportovním důchodu a věnuje se rodině. S manželem Alexisem Ohanianem má dvě děti. Šestiletý syn se jmenuje Alexis Olympia Jr. a jedenáctiměsíční dcerce dali partneři jméno Adira River.

Celebrity - další články

Doporučujeme