Sandra Bullock přiznala: Za jeden film se opravdu stydím!

23. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Sandra Bullock (Foto zdroj: Profimedia)

Sandra Bullock hrála ve spoustě filmů, které si diváci i kritici pamatují jako velice úspěšná a vynikající díla. Ovšem i držitelka Oscara á ve své minulosti pár pro ni nepodařených snímků. Reportérka TooFab se herečky při příležitosti propagace nového filmu Ztracené město zeptala, zda existuje film, za který se někdy styděla. Informuje o tom zahraniční web Bustle.com.

“Jeden takový film existuje. Nikdo na něj nepřišel a dodnes se stydím, že v něm hraji. Film se jmenuje Speed 2 (V češtině Nebezpečná rychlost 2: Zásah, pozn. red.),” odpověděla herečka. “Děj vůbec nedával smysl, pomalá loď, která se blíží k ostrovu…” dodala Sandra. Reportérka jí na to konto prozradila, že film viděla a líbil se jí. “A to jste byla zhulená?” zareagovala vtipně Bullock. Tenhle film bych ze své herecké kariéry nejradši vymazala. Kromě tedy vás neznám nikoho, komu by se film líbil,” přiznala Oscarová herečka.

Nebezpečná rychlost 2: Zásah je film z roku 1997 a byl natočen tři rok po prvním díle. Ten měl celkem velký úspěch a Sandra Bullock si tam zahrála po boku Keanu Reevese. Ten se však rozhodl na druhém díle nepodílet a očividně udělal dobře. Nahradil ho Jason Patric. Na ČSFD má tento film 42%, ale na zahraničním filmovém webu Rotten Tomatoes má pouze 8%, což opravdu není moc.

Při propagaci filmu Matrix v lednu 2022 se Keanua ptali, proč se rozhodl nehrát v pokračování filmu Nebezpečná rychlost. “Nelíbil se mi scénář. Opravdu jsem chtěl pracovat se Sandrou Bullock, rád jsem hrál Jacka Travena a miloval jsem Nebezpečnou rychlost, ale zaoceánský parník? Vážně?” Zavtipkovala hvězda akčňáků. “Neměl jsem nic proti hercům, kteří se mnou měli hrát, ale v té době mi to zkrátka nepřišlo jako správné rozhodnutí, vysvětlil Keanu.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme