Putine, nesaháš ukrajinské sanitarní sestřičce po kotníky, vzkázala Eva Holubová z nemocnice

10. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Eva Holubová (Zdroj: MICHAL RŮŽIČKA / MFDNES + LN / Profimedia

Herečka Eva Holubová má za sebou náročnou operaci, kterou prodělala v pražské Nemocnici Na Homolce. Původní zprávy uváděly, že se jednalo o aneuryzma na aortě, avšak Holubová na svém Instagramu tuto informaci upřesnila. Také poslala vzkaz ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi.

V pondělí nastoupila Holubová do nemocnice na předoperační vyšetření, ještě ten večer si ale odskočila zahrát představení Líbánky. Následující den už se plně podřídila lékařům a stala se poslušnou pacientkou.Její fanoušci ji mohou očekávat zpět na divadelních prknech, jakmile se zotaví.

„Neměla jsem výduť na aortě, bylo to v hlavě,“ uvedla herečka na své sociální síti. Ve svém příspěvku zároveň otevřeně promluvila o nepříjemných momentech, které zažívá v nemocnici, kdy si někteří návštěvníci bez jejího svolení pořizují její fotografie. „Mrzí mě, že si člověk fotí člověka, který má potíže,“ vyjádřila se ke své zkušenosti.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Holubova (@evaholubovaofficial)

Její zpráva z nemocnice přinesla nejen uklidnění fanouškům, ale také poděkování zdravotnickému personálu, který o ni pečoval. S úctou psala o lékařích, sestrách, sanitářích i dalším personálu, kteří jí poskytují nejen odbornou péči, ale také psychickou podporu. „Zbožňuju vás, vy naši miláčkové, kteří máte pro nás úsměv a konejšivé slovo, i když my pacienti nesršíme dobrou náladou,“ uvedla.

Pozdrav z nemocnice pak završila vzkazem pro ruského prezidenta. „Putine, asi si myslíš, že jsi pán světa, ale nesaháš ani jedné naší ukrajinské sanitářce po kotníky,“ napsala herečka, která se nebojí vyjádřit na adresu politiků, ačkoliv se jí dostává ostrých reakcí od lidí. V rozhovoru pro Spotlight například otevřeně mluvila o tom, že jsou horších, než když veřejně přiznala svůj boj s depresemi a alkoholem.

Celebrity - další články

Doporučujeme