Přála bych si, aby nikdo nevěděl, že jsem na holky. Billie Eilish lituje své upřímnosti

11. října 2024·Celebrity·Redakce

Billie Eillish (Zdroj: Profimedia)

Billie Eilish se v minulosti nikdy nebála mluvit o velmi intimních tématech, kterými byla třeba její sexuální orientace nebo masturbace. Nutno dodat, že mladá Američanka teď své otevřenosti lituje a některá slova by vzala nejraději zpátky.

Americká zpěvačka Billie Eilish nyní už ví, že je nejprve lepší myslet než mluvit. V rozhovoru pro časopise Vogue řekla, že už nikdy nebude mluvit o své sexuální orientaci. Rozhodla se tak poté, co se loni cítila být přinucená k tomu, aby po spekulacích bulváru promluvila o své orientaci. Přiznala, že ji přitahují muži i ženy.

Zpěvačka prý podcenila sílu bulváru a toho, že média rozmazávají každou informaci okolo ní. To, že jí přitahují i ženy, zpěvačka přiznala loni, ale nyní své otevřenosti lituje. „Přála bych si, aby o tom nikdo nic nevěděl, kéž by to šlo vzát zpátky. Nikdy, nikdy, nikdy už se o svém soukromí, randění, vztazích a sexu nechci takto otevřeně bavit. Doufám, že už mě k tomu nikdy nebudou nutit. Už nikdy nebudu mluvit o své sexualitě. A už nikdy nebudu mluvit o tom, s kým zrovna chodím,“ uvedla v rozhovoru pro magazín Vogue.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený BILLIE EILISH (@billieeilish)

Američanka tvrdí, že zájem o její osobu je enormní a rozhodně mnohem vyšší než u lidí jejího věku. A nyní jí vadí, že lidé mluví více o její sexualitě než o hudbě. Shodou okolností letos vydala novou desku a příští rok ji čeká světové turné. Pozornost na sebe Billie strhla i svým prohlášením o masturbaci. V rozhovoru pro časopis Rolling Stone přiznala, že se ráda sebeuspokojuje před zrcadlem, protože díky tomu si vytváří pozitivnější vztah ke svému tělu.

Celebrity - další články

Doporučujeme