Posilovna se vyplácí! Dara Rolins na dovolené ve Španělsku předvedla luxusní postavu

15. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dara Rolins (Zdroj: Dara Rolins instagram)

Zpěvačka Dara Rolins odložila na chvíli přípravy nového alba a vyrazila se svým partnerem Pavlem Nedvědem na dovolenou. Většinou zamilovaná dvojice cestuje do Itálie, ale tentokrát hvězdný pár zvolil Španělsko.

„Hala, Espaňa! Je jasné, komu budeme ve finále fandit my,“ napsala k fotkám na instagramu Dara. Odkázala tím na fotbalový zápas mezi Španělskem a Anglií v rámci mistrovství Evropy. Na fotografiích Dara pózuje v dvoudílných plavkách luxusní značky Gucci a předvádí svou vysportovanou postavu.

Hned po zveřejnění se pod příspěvkem rozjely komentářové nájezdy. „Dara má postavu, že by ji i dvacítky mohly závidět,“ zněl jeden z komentářů. Další se zase zaměřil na absenci negativních poznámek. „Světe div se, prošel jsem desítky komentářů a žádný z nich není negativní. Konečně se lidé chovají slušně,“ okomentoval situaci fanoušek. Dařin vzhled ocenila také modelka Andrea Verešová. „Neskutečná frajerka,“ napsala k fotkám.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Nedávno jednapadesátiletá Rolins přiznala, že kvůli faceliftu musela omezit cvičení a přišla tak o kondičku a svalovou hmotu. „Měla jsem tříměsíční, nedobrovolnou, ale logicky nutnou přestávku a myslela jsem, že mi z toho jebne,“ zhodnotila svůj stav. Od té doby si ale už několikrát zacvičila a podle nových fotek ze Španělska je znát, že zpěvačka je znovu v kondici a na svůj věk vypadá přímo fantasticky.

Celebrity - další články

Doporučujeme