Popáleniny 2. stupně! Partner Kelly Osbourne se zapálil, puchýře má i v ústech

24. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Kelly Osbourne a Sid Wilson (Zdroj: Profimedia)

Sid Wilson, člen heavymetalové kapely Slipknot a partner zpěvačky a módní návrhářky Kelly Osbourne, byl hospitalizován s popáleninami druhého stupně. Přivodil si při manipulaci s otevřeným ohněm na farmě, kterou sdílí se svou přítelkyní.

Incident, ke kterému došlo při práci s ohněm, mu způsobil nejen těžké popáleniny, ale také mu ožehl knír, což hudebník s humorem okomentoval na instagramu. Zpěvačka pak na sítích varovala před riziky manipulace s ohništěm, zatímco seděla vedle Sidovy nemocniční postele. „Tohle se stane, když se s*reš do ohniště. On se skutečně zapálil, vše explodovalo, řekla s obavami dcera legendárního rockera Ozzyho Osbourna, která přítele navštívila v nemocnici s jejich malým synem.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený SID / Dj Starscream/Slipknot (@sidthe3rd)

„Budu v pořádku. Je mi jedno, co to bude stát, uvidíme se na turné, řekl Sid ve videu, v němž se hlásí fanouškům z nemocnice. Během přesunu do specializovanějšího zařízení streamoval živě a řekl, že je v dobrých rukách. Přestože utrpěl rozsáhlé popáleniny 2. stupně, zůstal optimistický a sdílel vtipy o tom, jak mu požár „zařídil“ nové obočí či levný botox rtů. Hvězda Slipknot také prozradila, že bude potřebovat rentgen plic a v ústech má puchýře. Že bude brzy zpět, věří i jeho spoluhráči z kapely. Slipknot mají vystoupit příští víkend na festivalu a už tam se počítá se Sidovou účastí.

Kelly Osbourne a Sid Wilson se potkali poprvé v roce 1999 na Ozzfestu. Víc než dvě dekády byli přátelé, romantický vztah potvrdili v únoru roku 2022. „Po 23 letech přátelství nemůžu uvěřit, kde jsme skončili! Jsi můj nejlepší přítel, moje spřízněná duše a já jsem do tebe hluboce zamilovaná,“napsala tehdy. Jejich syn Sidney Wilson Jr. se narodil v listopadu téhož roku.

Celebrity - další články

Doporučujeme