Po dlouhé době promluvil o své mamince. Artur Štaidl zavzpomínal na Ivetu Bartošovou (†48)

11. června 2024·Celebrity·Redakce

Artur Štaidl (Zdroj: Profimedia)

O své slavné mamince veřejně skoro nemluví. Artur Štaidl teď ale v pořadu Aleše Cibulky Tobogan na ČRo Dvojce udělal výjimku a promluvil o slavné zpěvačce Ivetě Bartošové (†48).

O životě a dětství s milovanou maminkou Artur Štaidl téměř nemluví. Ve své hlavě si to nastavil tak, že citlivá témata řeší v soukromí. Nesnažím se to dávat nějak moc najevo,“ prozradil. Vlastně i letos jsem na výročí její smrti odjel mimo republiku, abych se tomu všemu vyhnul a měl klid,“ přiznal jediný syn Ivety Bartošové, která zemřela 29. dubna 2014.

Přiznal, že je rád za fanoušky, jaké jeho maminka měla. S tím se ale také pojí to, že ho lidé často poznávají na ulici. Na to, že je sledován na každém kroku, si ostatně musel zvykat už od dětství. A jak sám dodává, ne vždy mu taková pozornost byla příjemná. Nejsme zvyklí na to, že s námi někdo cizí začne mluvit na ulici,“ říká s tím, že maminka je jeden z mála českých interpretů, které sám poslouchá. Nejčastěji si ji pouští v autě.

Artur také promluvil o úspěšném seriálu Iveta, který vznikl pro Voyo a na kterém se také podílel. My se s Michalem Samirem, autorem seriálu, poměrně dost kamarádíme a já byl první, za kým přišel s tím, že tohle má v plánu dělat. Domluvili jsme se, že na tom budeme aspoň jako zčásti spolupracovat, že bude mít ten pomyslný palec nahoru, že je to schválený z rodiny.”

Jediný syn české zpěvačky tak měl plnou kontrolu nad vznikem minisérie. „Michal vždycky vypracoval scénář, dával mi ho přečíst, schvalovat, upravovat. Ani jednou jsem mu do toho nemusel sáhnout,“ prozradil s tím, že mu seriál zaplnil mnoho úseků, které z mámina života neznal nebo o nich nevěděl.

Celebrity - další články

Doporučujeme