Operace místo dovolené: Lelu Vémolu čeká nepříjemný operační zákrok

23. června 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Lela Vémola (Zdroj: Profimedia)

Lela Vémola si opět plně užívá radostí manželského života a společenských akcí se svým manželem Karlosem Vémolou. Nedávno se společně zúčastnili znovuotevření prostor známého obchodního domu, kde Lela zazářila ve stříbřitém přiléhavém modelu, který zdůrazňoval její nejen silikonové přednosti.

Jsem ráda, že už je po zápase, a těším se, že někam vyrazíme i s dětmi, plánujeme nějakou dovolenou. Nejvíc by mě asi potěšil nějaký speciální víkend, kde bychom byli jen my s manželem. Intimita a chvíle s ním by byly fajn,“ říká Lela s nadšením o romantických plánech.

Momentálně je však blonďatá kráska plně zaneprázdněná, jelikož chystá slavnostní otevření svého vlastního salonu krásy. „Už finišujeme s posledními věcmi, jako jsou závěsy a záclony a výroba polepů na okna. Budeme tam mít naplétání vlasů, nehty, samoopalovací nástřiky, bělení zubů, maderoterapii. Prostě všechno, co my ženy potřebujeme, abychom byly krásné,“ vysvětlila Lela s tím, že ví, o čem mluví. Sama totiž absolvovala řadu kurzů a je připravena do akce.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Karlos “Terminator” Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Vémola plánuje začít pracovat od září, až její syn Rocky půjde do školky. Celé prázdniny si s dětmi ale neužije, protože ji čeká nepříjemný operační zákrok. Tentokrát nepůjde o žádnou estetickou operaci. Jak už jsme vás nedávno informovali, s těmi prý nadobro skončila. „Našli mi dvě cysty, takže musím jít na zákrok. Doufám, že histologie dobře dopadne, ale každopádně budu tak dva týdny celá oteklá a nepoužitelná. Ale musím jít, zdraví je jen jedno a je potřeba to řešit,“ uzavřela téma Lela.

Celebrity - další články

Doporučujeme