Nepříjemný zážitek na koncertě! Mirai Navrátil spadl z matrace na beton

23. července 2024·Celebrity·Redakce

Radiokemp Frekvence 1 s Mirai, foto: Frekvence 1

Zpěvák Mirai Navrátil má za sebou hodně nepříjemný zážitek. A hodně bolestivý. Na koncertě v Mikulově totiž spadl z matrace na zem. Po vystoupení tak musel rovnou do nemocnice.

Kapela Mirai od poloviny června brázdí česká a moravská města se svým Summer Festem. Chtějí být fanouškům blíž a po celý den jim servírují koncerty a zábavu. Na koncert v Mikulově ale moc hezky nebude vzpomínat zpěvák a frontman Mirai Navrátil.

Ten během jedné písničky “surfoval” na matraci nad hlavami diváků. Místo klidného užívání si pohledu na nadšený dav, ale Mirai na matraci skákal a to se mu stalo osudným. Zpěvák totiž spadl na beton přímo před fanoušky. „Rozsekal jsem se. Skákal jsem na matraci a spadl jsem na záda a na hlavu na beton,“ přiznal. Náraz to byl dost tvrdý, protože Mirai na chvilku ztratil vědomí. 

 

S pomocí se ale dostal zpět na pódium a zbytek koncertu odehrál. Sám ale přiznal, že ho měl trochu v mlze, a tak po show raději zamířil do nemocnice. „Odvezli mě do špitálu, kde mě vyšetřili, ale konec dobrý, všechno dobré. Jsem trošku dolámaný, ale všechno je cajk, takže se těšíme na Příbram,“ popsal následné minuty po koncertu.

Celebrity - další články

Doporučujeme