Nemocná Christine Applegate zažívá další trápení! Její dcera nikdy nebude zdravá

1. července 2024·Celebrity·Redakce

Christina Applegate (Zdroj: Profimedia)

Jestli u někoho máte pocit, že se s ním život nemazlí, je to herečka Christina Applegate. Ta už roky bojuje s roztroušenou sklerózou, nyní ale musí zkousnout další hořkou pilulku. Nevyléčitelně nemocná je i její třináctiletá dcera.

Život jí ušetřil další tvrdou ránu. Kelly Bundová ze seriálu Ženatý se závazky trpí nevyléčitelnou roztroušenou sklerózou, ale její dcera Sadie také není zdravá. Obě ženy o tom promluvily v podcastu MaSsy, kde byly hosty. Mám něco, čemu se říká POTS. Netuším, co to ve neskutečnosti je, ale má to něco společného s autoimunitním nervovým systémem a má to vliv na mé srdce,“ prozradila Sadie.

Ta popsala, že když vstane, silně se jí točí hlava, je jí na omdlení a podlamují se jí nohy. Zkratka POTS se používá jako syndrom posturální ortostatické tachykardie, jedná se o nevyléčitelné chronické onemocnění. Podle Cleveland Clinc se děje to, že srdce bije rychleji než normálně a to hlavně v případě, když přecházíte ze sedu do lehu nebo u vstávání.

Lidé tak trpí závratěmi, mozkovou mlhou, únavou, nevolností, bušením srdce a dalšími příznaky. Stavy se zhoršují při fyzické zátěži nebo při horkém počasí. Je mi to líto, miláčku. Opravdu to kvůli tobě nenávidím. A je mi z toho smutno. Ale z celého srdce tě miluji a vím, že budeš v pořádku,“ snažila se svou dceru podpořit slavná herečka. Ta sama kvůli své nemoci trpí obrovskými bolestmi nebo inkontinencí.

Celebrity - další články

Doporučujeme