Nečekané přiznání! Usměvavá farářka Kopecká si vzala svou partnerku

13. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Martina Viktorie Kopecká (Zdroj: Profimedia)

Zřejmě nejznámější česká farářka Martina Viktorie Kopecká je vdaná. Ve své knize Zpověď farářky přiznala, že její životní láskou je Andrea Salome. Nyní vyšla najevo informace, že Kopecká a Salome se vzaly.

Poprvé o svém vztahu Martina Viktorie Kopecká promluvila veřejně přesně před rokem. Bylo to v knize Zpověď farářky, následně se spolu s přítelkyní začaly objevovat i na veřejnosti. Už tehdy o své partnerce nejznámější česká farářka mluvila jako o výjimečné ženě a o společném životě takovém, dokud je „smrt nerozdělí“.

A svoje slova na konci roku 2023 přetavily v činy, protože dámy se tajně vzaly. Romantický obřad skrývaly před zraky médií a veřejnosti skoro tři čtvrtě roku. Kopecká sňatek přiznala v pořadu Na kafeečko s Miluškou Bittnerovou. Během adventu uzavřely registrované partnerství a následně se konal církevní obřad. „Na Mikuláše jsme se registrovaly a pár dní na to jsme se vzaly. Měly jsme překrásný obřad v Domě U Kamenného zvonu. A tam proběhlo to, co je důležité pro nás – před Bohem. Požehnali nám naši přátelé – sestra farářka doktorka Vymětalová a bratr Vymětal. Tohle jsme si moc užily,“ rozpovídala se Kopecká se svou manželkou pro web Lifee.cz.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lifee.cz (@lifee.cz)

Obřad vedla herečka Vanda Hybnerová, která je kamarádka Andrey. „Naplnily jsme celou síň. Já jsem psala náš svatební obřad a je to velmi těžká disciplína. Myslím, že jsme měly emoce natolik vyexcitované, že jsme tam jen stály a ‚ono se to dělo‘,“ objasnily dámy s tím, že ani jednu pláč během obřadu nepřemohl. „Neplakala jsem, ani slza neukápla. Říkala jsem si, že až bude Martinka přicházet, že to bude něco… přicházela, bylo to nádherné, bylo to něco, ale ani jedna jsme neplakaly,“ svěřily se obě.

Celebrity - další články

Doporučujeme