Láska hory přenáší! Snímek těžce nemocného Bruce Willise a jeho ženy vzbudil u fanoušků vlnu emocí

26. června 2024·Celebrity·Redakce

Bruce Willis. (Foto: Profimedia)

Bruce Willis už přes dva roky bojuje s degenerativním onemocněním zvaným frontotemporální demence. Herec se proto stáhl do ústraní a ukončil kariéru. Jeho rodina ale o nemoci pravidelně informuje, aby fanoušci věděli, jak se jejich oblíbenec má.

Herce Bruce Willise netřeba představovat. Na kontě má desítky postav, proslavil se hlavně v rolích drsných chlapů, kteří brání spravedlnost a pro ránu nejdou daleko. Před dvěma lety ale musel svou milovanou profesi ukončit, protože se potýká s degenerativním onemocněním zvaným frontotemporální demence, které napadá hlavně centrum řeči. Medicína na tuto nemoc bohužel zatím nemá lék.

Willis má velkou oporu nejen u svých fanoušků, ale hlavně u své rodiny. Pomáhá mu především jeho žena Emma Heming Willis, která se snaží o osvětu této nemoci. Nedávno také sdílela společný snímek s manželem, který u fanoušků vzbudil vlnu emocí. „Naše spojení je pravděpodobně silnější než kdy předtím. Máme dvě krásné, vtipné a zdravé dcery. Máme rodinu, která je postavená na vzájemném respektu a uznání. A jednoduše miluju a obdivuju muže, kterého jsem si vzala. Jsem tak pyšná na to, co jsme vytvořili a tvoříme dál,“ napsala k fotce. Manželé spolu nedávno oslavili 15. výročí svatby.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Bruce Willis (@brucewillisbw)

Snímek vzbuzuje velkou vlnu emocí a jen to dokazuje, že láska překoná opravdu všechno. To oceňují i samotní fanoušci. „Ta láska v jejích očích říká všechno,“ napsala jedna fanynka. „Obdivuju vás oba dva,” pokračovala jiná. Rodina herce společné snímky zveřejňuje poměrně často a snaží se tak všechny informovat o tom, jak se má. Kromě manželky to byla nedávno i dcera Rummer, kterou má Willis z prvního manželství s Demi Moore. „Láska nadevše a za všech okolností,” napsala k jejich společnému snímku.

Celebrity - další články

Doporučujeme