Kousek ryzí lásky! Petr Říbal se stal tatínkem krásné holčičky

29. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Petr a Míša Říbalovi (Zdroj: Marek Pátek / CNC / Profimedia)

Moderátor Evropy 2 Petř Říbal se stal tatínkem. Jeho manželka Míša porodila ve středu v pražském Podolí dceru. Partneři se o miminko snažili již delší dobu, dokonce plánovali umělé oplodnění. Nakonec se zadařilo přirozenou cestou a rodiče se těší z krásné dcery.

„Vítej na tom našem bláznivém světě,“ začal svůj post na instagramu novopečený tatínek. Holčička dostala krásné jméno Isabella a dle moderátora partnerka zažila „porodní komplet všeho, co existuje.“ Přidal proto milá slova i na adresu své partnerky. „Jsem na tebe tak pyšný. Bella je totiž kousek – 4,34 kg ryzí lásky,“ dodal.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Petr Říbal (@petrribal)

Do porodnice dorazila Míša už v pondělí, ale nakonec rodila později císařským řezem. „Byl to asi můj největší a nejhezčí boj v životě Tě dostat na tento svět! Nejdřív jsem se 10 hodin snažila dostat Tě ven přirozeně, ale jsi po tatínkovi holka veliká, takže jsi musela císařem, svěřila se na své sociální síti.

Tam také sdílela svou zdlouhavou cestu za vytouženým miminkem, o nějž se s moderátorem snažila dva roky. Vytvořila si tak na instagramu komunitu navzájem se podporujících žen. Některé z vás čekají 7 let a stále máte naději a sílu. Jste neuvěřitelné!vzkázala jim u dojemného videa, které zaznamenává i její smutné reakce na negativní výsledky hned několika těhotenských testů.

Celebrity - další články

Doporučujeme