Konec nadějí! Zemřela herečka Shannen Doherty (†53), podlehla rakovině

14. července 2024·Celebrity·Redakce

Shannen Doherty (Zdroj: Profimedia)

Zemřela Shannen Dohertyová, herečka známá především ze seriálu Beverly Hills 90210 nebo Čarodějky. Hvězda, která v únoru roku 2019 oficiálně oznámila, že je v posledním stádiu rakoviny, nemoci nakonec podlehla.

Smutnou zprávu oznámila její letitá publicistka Leslie Sloaneová. S těžkým srdcem oznamujeme, že zemřela herečka Shannen Dohertyová. V sobotu 13. července prohrála svůj boj s rakovinou po mnoha letech boje s touto nemocí,“ uvedla v prohlášení pro časopis People.

Obětavá dcera, sestra, teta a kamarádka byla obklopena svými blízkými a také svým psem Bowiem. Rodina prosí o zachování soukromí v těchto časech, aby mohla v klidu truchlit,“ dodala. Těsně před smrtí přitom Dohertyové vysvitla nová naděje… Lékaři zjistili, že se její rakovinné buňky změnily, a to umožnilo nové typy léčby. Bohužel, herečce už ale nakonec nebylo pomoci.

Herečka se do srdcí diváků nezapomenutelně zapsala nejen jako Brenda z Beverly Hills 90210, ale i jako Prue z Čarodějek. Zúčastnila se i natáčení rebootu v roce 2019. Toho se ale nezúčastnil Luke Perry (†52), který zemřel letos v březnu. Když se herečka dozvěděla, že se jí rakovina vrátila, veřejnosti to tajila víc než rok. Poté ale aktivně ukazovala nejen svůj boj s nemocí, ale i to, jak to vypadá, když člověk tak závažnou nemocí trpí. Shannen bojovala ze všech sil, ale svůj boj nakonec prohrála.

Celebrity - další články

Doporučujeme