Klobouk dolů. Z podoby Rycháře a Macury v nové řadě seriálu Iveta vás bude mrazit

6. května 2024·Celebrity·Redakce

Seriál Iveta (Zdroj: Voyo Originál)

Navždy tvá. Tak zní podtitul třetí řady seriálu Iveta o životě Ivety Bartošové (†48). V něm bude zpěvačka řešit svoje démony, problémy s muži a hledat svoje místo na slunci. A diváci se mají opět na co těšit.

Nejvyhrocenější část života Ivety Bartošové se na obrazovky Voyo dostane už 10. května. Anna Fialová coby Iveta je v této řadě seriálu už dávno pryč od Ladislava Štaidla (†75), má za sebou jedno nevydařené manželství, ale stále doufá, že se na ní usměje štěstí.  Pro mě to byla jedna z nejzásadnějších hereckých prací. Byla to jízda, ale jsem upřímně ráda, že už končíme, protože poslední série byla náročná,“ přiznala herečka.

Do povědomí se dostává Zdeněk Macura, který Ivetu unesl do Itálie. Toho ztvárnil Richard Krajčo a nutno dodat, že jeho podoba s Macurou je neskutečná. Divák si kolikrát musí říkat, zda Macura nehraje sám sebe. Postavu vdovce Josefa Rychtáře si zahrál David Prachař. I z jeho podoby mrazí.

Sám režisér Michal Samir přiznal, že vybrat představitele těchto dvou kontroverzní mužů bylo velmi složité. Uvědomoval si, že nesmí dojít k tomu, aby herci dotyčné zesměšňovali. „Role Josefa Rychtáře a Zdeňka Macury byly nesmírně složité v tom, že se dají pojmout jako karikatury, a to je to poslední, co jsem chtěl,“ uvedl režisér. K ruce měl opět Artura Štaidla, se kterým všechno, co se týkalo jeho matky, konzultoval.

Celebrity - další články

Doporučujeme