Kdo se ukrývá pod závěsem? Madonna! Zpěvačka na Fashion Weeku opět nezklamala

23. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Madonna. (Foto: Profimedia)

Jestli někdo ví, jak na sebe strhnout všechnu pozornost, je to zpěvačka Madonna. Když z auta na červený koberec v rámci Fashion Weeku vystoupila záhadná postava zahalena do krajkového přehozu, média začala spekulovat, kdo se pod krajkou ukrývá. Podle magazínu People chtěla zpěvačka uniknout dotěrným fotografům.

Jakmile zpěvačka dorazila do hlediště, odložila záhadný přehoz a odhalila svůj odvážný outfit. Kombinace černého korzetu a bílých šatů z ní udělala královnu večera. K tomu všemu měla dokonale upravený make-up, který podtrhl její výrazné rysy. Madonna opět potvrdila, že je nejen hudební ikonou, ale i módní inspirací.

Spousta lidí tápala, proč Madonna dorazila v závěsu, ale později se ukázalo, že právě slavná zpěvačka byla múzou pro celou přehlídku legendárního dua Dolce & Gabbana. Přehlídka totiž oslavovala módu inspirovanou Madonniným slavným Blonde Ambition turné z 90. let.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Madonna (@madonna)

Během přehlídky Madonna v hledišti pózovala fotografům a fanouškům, kteří byli nadšení z její přítomnosti. Na zpěvaččině tváři se nakonec objevil i úsměv, který rozptýlil jakékoli pochybnosti o jejím dramatickém příchodu. Zpěvačka se totiž skoro celou dobu mračila.

Celebrity - další články

Doporučujeme