Karlos a Léla Vémolovi očekávají dalšího potomka. Pojmenují ho podle slavného siláka

20. října 2024·Celebrity·Šárka Blahoňovská

Karlos a Lela Vémolovi (Zdroj: Profimedia)

Karlos a Lela Vémolovi oznámili radostnou novinku – jejich rodina se brzy rozroste o třetího potomka. Tato dvojice, která již vychovává čtyřletou dceru Lili a dvouletého syna Rockyho, potvrdila, že Lela čeká dalšího chlapce.

Odhalení proběhlo ve velkolepém stylu na akci nazvané „Sladké mámení“, která se konala 20. října 2024 v pražském Highlight prostoru. Manželé se postavili před dekoraci s velkým nápisem „BABY“ a společně odhalili, že se jedná o druhého syna, když z krabice vyletělo hejno modrých balónků. Karlos Vémola dle Blesku nadšeně poznamenal: „Už máme doma Rockyho a tohle bude malej Arnie.“ Je tedy jasné, že manželé svého syna pojmenují po dalším silákovi, tentokrát po Arnoldovi Schwarzeneggerovi.

View this post on Instagram

A post shared by Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

Lela, která své těhotenství dlouho tajila, už teď nic neskrývá a při oznámení prý doslova zářila. Na sociální síti Instagram se s fanoušky podělila o své pocity: „Děti dělají náš život důležitým a naplněným. Každé dítě je živou zprávou o lásce a lidských příbězích, kterou posíláme do časů, které neuvidíme. Lilinka a Rocky nás naučili snít s otevřenými očima a díky nim věříme na zázraky. Velmi rádi bychom se s vámi podělili o radostnou novinu – jeden zázrak se proměnil ve skutečnost, čekáme miminko.Pod příspěvkem jí gratulují Jasmina Alagič, Nela Slováková nebo Dominika Mesárošová.

Vémolovi jsou tak na cestě stát se trojnásobnými rodiči a fanoušci se už teď těší na příchod malého „Terminátora“, jak Karlose v bojovém světě přezdívají.

Celebrity - další články

Doporučujeme