Hokejová svatba roku! David Pastrňák si v Chorvatsku vzal krásnou Rebeccu

4. srpna 2024·Celebrity·Redakce

David Pastrňák (Zdroj: Profimedia)

Rok snů? Dá se to tak říct. Nejprve hokejista David Pastrňák získal s českým týmem v Praze zlato a titul mistrů světa a nyní se z něj stal ženách. V Chorvatsku si o víkendu vzal svou krásnou přítelkyni a matku své dcery Rebeccu.

Hokejová hvězda David Pastrňák se přidal ke svým kolegům z reprezentace Davidovi Tomáškovi a Michalovi Kempnému a stal se z něj manžel. V katedrále svatého Štěpána na chorvatském ostrově Hvar si vzal krásnou přítelkyni Rebeccu, o čemž informoval jako první deník Blesk. Na místě samozřejmě nechyběla ani jejich roztomilá dcerka Freya Ivy, která na sobě měla bílé šatičky.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Blesk.cz (@blesk.cz)

Freyu Ivy nesl k oltáři její tatínek a nevěsta, oděná do nádherných bílých šatů, už u oltáře čekala. Z obou vyšlo toužebné ano a pak už se jen mohli oni i jejich hosté bavit. Mezi těmi samozřejmě nechyběli ani kolegové z reprezentace. Dorazili třeba Petr Mrázek, Radko Gudas nebo Jakub Voráček. Samotný Pastrňák už před veselkou avizoval, že se nebude jednat o svatbu, kde budou stovky hostů. „Nebude to nic velkého. Uděláme si to, jak chceme my. Na pohodu,“ popsal hokejista dříve Blesku.

Nádherná blondýnka na sobě měla bílé krajkové šaty s dlouhou vlečkou a závoj. Ženich měl na míru ušitý smetanový dvouřadý oblek od sourozenců Ponerových. Vše doplnil bílou košilí a černým motýlkem. Prstýnky pořídil mistr světa v jednom pražském klenotnictví zhruba týden před svatbou.

Jejich idylický vztah začal v roce 2018 v jedné restauraci, kde krásná Švédka pracovala. Oba ale prošli těžkou zkouškou, když v roce 2021 přišli o syna Vigga, který zemřel jen šest dní po narození. Tragická událost je ale nerozhodila, naopak spojila. Zasnoubili se v roce 2022 ve Francii. Nyní jsou šťastnými manželi a rodiči krásné dcerky.

Celebrity - další články

Doporučujeme