Hokejista Petr Mrázek je ženatý: Velkolepá svatba proběhla v hotelu Augustine

22. července 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Petr Mrázek (Foto: Profimedia, Instagram)

Konec nadějí, dámy. Hokejista Petr Mrázek do toho praštil a již není k mání. Vzal si bývalou volejbalistku Sáru Olivovou. Svatba se uskutečnila v Praze na Malé straně v hotelu Augustine a podle informací to byla jízda.

Nejdřív se oženil David Tomášek, Michal Kempný, poté Jan Rutt a nyní se k hokejovým kolegům přidává i Petr Mrázek. Ten si svou partnerku vzal po několika letech vztahu. Dvojice se zasnoubila minulý rok v červnu a letos si konečně užila vytouženou svatbu.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Nicole Whitman (@nicolemwhitman)

V prostorách luxusního hotelu teklo šampaňské proudem, hosté a novomanželé si zatrsali na hity populární skupiny ABBA a podle videí ze sociálních sítích je evidentní, že se jednalo o pravou veselku. Díky modelce Tereze Budkové mohli fanoušci hokejistů spatřit nejrůznější momenty vydařené svatby. Filip Hronek, spoluhráč z reprezentace, vzal Petra Mrázka na ramena a stejný zážitek čekal o chvíli později i samotnou Sáru.

Dvaatřicetiletý hráč Chicaga prožívá úžasné období. Celé to začalo zlatým MS, následovala dovolená v Ománu a Dubaji a nakonec proběhla velkolepá svatba. Zda novomanželé chystají rozšíření rodiny, to zatím není jisté, ale rozhodně by jim rodičovství slušelo. Gratulujeme!

Celebrity - další články

Doporučujeme