Halle Berry ve válce s exmanželem! Prý ignoruje synovy zdravotní problémy

28. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Zdroj: MaryEvans / Allstar/ Stewart Kendall / Profimedia

Halle Berry a Olivier Martinez, hollywoodský pár, který byl kdysi považován za jednu z nejkrásnějších dvojic showbyznysu, se nyní nachází v ostrém sporu o péči o desetiletého syna Macea. Berry obvinila expartnera z toho, že záměrně zdržuje jednání o péči, což má podle ní škodlivé následky pro dítě.

Nedávné soudní dokumenty, které získal magazín People, odhalují, že oba rodiče se vzájemně obviňují z nesprávného přístupu k řešení záležitostí týkajících se jejich syna, což dále komplikuje již tak složitý právní boj.

V dokumentech se tvrdí, že Maceo má vážné problémy ve škole a zaostává. To je způsobeno jeho diagnózami – má ADHD, specifické poruchy učení a mírnou dyslexii. Herečka tvrdí, že Martinez buď nebere tyto problémy vážně, nebo je záměrně ignoruje, což podle ní ukazuje, že není schopen rozhodovat o důležitých věcech týkajících se jejich syna. Berry podala žádost o výhradní péči 16. srpna.

Francouzský herec na tato obvinění odpověděl vlastními soudními dokumenty, kde tvrdí, že Berry se snaží situaci zneužít a neumožňuje mu dostatek času na přípravu na soudní jednání. Údajně odmítá stanovit datum jednání, které by mu vyhovovalo, a navíc mu odmítá finančně pomoci s právním zastoupením, přestože sama vydělává miliony dolarů. Jako výživné na děti herec dostává 8 000 dolarů.

Halle Berry a Olivier Martinez se poprvé setkali v roce 2010 při natáčení filmu Dark Tide v Jižní Africe. Berry měla za sebou dvě neúspěšná manželství a komplikovaný vztah s bývalým partnerem Gabrielem Aubrym, se kterým má dceru Nahlu. Olivier Martinez měl v minulosti vztah s několika známými ženami včetně Kylie Minogue. Po dvou letech se pár zasnoubil a krátce po svatbě v říjnu 2013 se dvojici narodil syn Maceo Robert Martinez.

Celebrity - další články

Doporučujeme