Eva Holubová přiznala, že zhubla pomocí injekcí. Teď zkouší přirozenou cestu

17. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Eva Holubová (Zdroj: Profimedia)

Oblíbená česká herečka Eva Holubová se rozhodla otevřeně promluvit o svém boji s váhou. Na svém instagramu sdílela inspirativní příspěvek, ve kterém popisuje svou zkušenost s hubnutím, a nabídla skrze sdílení podporu ostatním, kteří se chtějí přidat.

Holubová v příspěvku sdílí dvě fotografie z různých období svého života. První snímek pochází z doby, kdy herečka ještě nedosáhla věku 60 let. Druhý snímek je z období pandemie covidu, kdy se dle svých slov „rozežrala“, což vedlo k nárůstu váhy na 81 kg.

Před Vánoci se jí podařilo zhubnout na 72 kg také díky injekcím, které jí byly předepsány v rámci léčby hypertenze. Avšak když zjistila, že tyto injekce mohou způsobovat rakovinu, rozhodla se je přestat používat. „Prosím Vás, já nevím, zda to tak je, ale já už se toho strachu nemohla zbavit. Tak jsem se zbavila injekcí,“ napsala herečka.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Holubova (@evaholubovaofficial)

Nyní se Holubová snaží zhubnout přirozenou cestou a drží přerušovaný půst metodou 8/16. To znamená, že jí během osmihodinového okna a zbytek dne drží půst. Na instagramu také našla podporu v podobě nové přítelkyně, se kterou si pravidelně potvrzují své cvičební úspěchy. Tuto formu podpory se rozhodla rozšířit i mezi své sledující. „Můžeme se podporovat hromadně. Já sem každý ráno a večer napíšu, že mám odcvičeno a jak se cítím, a vy se můžete přidat,vyzývá herečka.

Holubová plánuje i nadále pravidelně cvičit. V minulosti zhubla díky pohybu a tím, že se přestala přejídat. Běhala, plavala, a dokonce objevila jógu. Během pandemie se také věnovala otužování. Problémy se zvýšeným krevním tlakem proto nepodceňuje – ví, že kila navíc a zejména tuk kolem pasu jí škodí. Navíc v důsledku hypertenze zemřela její maminka. Bylo mi tehdy v březnu 25 let a jí v květnu 52. Přišlo to rychle, buch buch, hypertenze, šla nakoupit a už ji vezli,“ svěřila se v minulosti na své sociální síti.

Celebrity - další články

Doporučujeme