Drsný vzkaz Dary Rolins fanouškům: Svoje ego si hoňte někde jinde

2. června 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dara Rolins (Zdroj: Profimedia)

A je to tady zase! Po faceliftu se Dara Rolins několikrát nechala slyšet, že už téma svého obličeje nebude řešit a kritika ji nezajímá. Jenže poté zveřejnila hned několik příspěvků, ve kterých se zpěvačka k faceliftu sama vrací a v tom nejnovějším se dokonce ostře opřela do svých sledujících.

Včera jsem si v autě četla na svém instagramu a odstranila pár vulgárních dementů, ať si pohoní ego někde jinde. Myslela jsem, že vás to už přestalo bavit,“ rozohnila se zpěvačka a zablokovala desítky lidí. „To není o tom, že vyžaduji bezbřehý obdiv, stačí lidský respekt,“ napsala s tím, že se ho na světě vyskytuje opravdu málo a to pokládá za smutné. „Neroním slzy, že se někomu nelíbím, na to sere pes. Štve mě ta potřeba urážet.“

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Popová zpěvačka se dále opřela do žen, které mají potřebu urážet jiné ženy. „To mi hlava opravdu nebere. Dělejte si a myslete si, co chcete, ale nezraňujte zranitelné lidi. Kousněte se raději vždy do jazyka, než vypustíte další jed a někomu ublížíte,“ poradila sledujícím Rolins. Na závěr připsala pár řádku, ve kterých sebevědomě vysvětlila, že negativní komentáře ji trápí méně, než fakt, že se její nový pejsek stále ještě počurává.

Problém má blonďatá kráska ze Slovenska hlavně s lidskou krutostí. „Štve mě lidská krutost a drzost a naivně si myslím, že snad na tom něco změním. Ale co bychom byli za lidi, kdybychom se o to čas od času alespoň nepokusili,“ prohlásila zpěvačka.

Fanoušky textem ale Dara nepotěšila a rozjela se další vlna negativních komentářů. „Kdy už to přestanete řešit? Je vidět, že se vás to hodně dotklo. Zřejmě jste čekala potlesk, ale ono nic,“ zní jeden z komentářů. Další fanynka Daře poradila, že by měla nějakou dobu fotit místo sebe přírodu a ona ta kritika utichne.

Celebrity - další články

Doporučujeme