Dominique Alagia září v Love Islandu: Bývalka Bena Cristovaa hledá novou lásku

5. září 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Dominique Alagia. (Zdroj: TV Nova)

Reality show Love Island je zpátky a již nyní se ocitá pod vodopádem kritiky. Jednou z letošních účastnic je totiž Dominique Alagia, devatenáctiletá influencerka, která postupně prochází různými televizními pořady. Diváci ji možná znají také jako bývalou přítelkyni zpěváka Bena Cristovaa, s nímž měla krátký, ale mediálně sledovaný vztah.

Románek mezi Benem a Dominique nebyl nikdy oficiálně potvrzen, ale spekulace posílilo video, kde byli zachyceni, jak si vyměňují polibky. Dominique se nyní rozhodla hledat lásku v populární reality show, kde okamžitě zaujala ostatní účastníky a rychle si našla partnera Michala „Traba“ Trabalíka, s nímž vytvořila pár.

V show se Dominique otevřeně svěřila se svými předchozími vztahy, které označila za zkušenosti, jež ji hodně naučily. Přestože svého bývalého nejmenovala, je jasné, že tím myslela Cristovaa a Jana Michálka, influencera, s nímž měla tříletý vztah. Svým otevřeným přístupem v show získala nejen fanoušky, ale také kritiky, kteří mají smíšené názory na její vystupování. Klasická slávomanka, která se skrz televizi a slavné lidi snaží vyšplhat nahoru,“ napsala na sociální síť fanynka pořadu. „Jasně, je to ještě nemehlo, ale přijde mi sympatická. Vždyť je to ještě dítě, tak ji nechte být,“ bránila influencerku další uživatelka instagramu.

Dominique se v Love Islandu rychle projevila jako silná osobnost, což vedlo i k prvním konfliktům s jejím současným partnerem Trabem. Během jejich konverzace na snídani si ho hned vyhlédla jako potenciálního partnera, ale zároveň se mu svěřila, že jeho chování jí připomíná toxický vztah z minulosti, což vneslo do jejich dynamiky napětí.

Celebrity - další články

Doporučujeme