Dominika Cibulková má dole 20 kg a vypadá skvěle! Při cvičení jí pomáhá rozkošná dcera

19. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Dominika Cibulková (Zdroj: Profimedia)

Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková je momentálně maminkou na plný úvazek. To ale rozhodně neznamená, že si nenajde čas i na sebe. Vrhla se na hubnutí a shodila už 20 kilogramů. Cvičit navíc zvládá i se svou malou dcerou.

Vstávat, ospalci. Jde se na pláž! A nezapomeňte… Tvrdá a chytrá práce se vždycky vyplatí, napsala Cibulková ke dvěma fotografiím a jednomu videu, na nichž ukazuje svou aktuální formu v plavkách. Na redukci se dvojnásobná maminka soustředí od letošního února a výsledky jsou opravdu znatelné. Dohromady má dole přes 20 kilogramů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Cvičení se Cibulková věnuje, i když je její dcera vzhůru a vyžaduje pozornost.Naše společná rána vypadají i takto! Když chce máma zpevnit břicho a NiNi asistuje. Takže jen malá připomínka, že všechno jde, když se chce, a příští rok možná bude i sixpack, připsala k videu, na němž posiluje břišní svaly. Přestože přes ní leze malá Nina, maminka se snaží, aby jí to při cvičení nevyvedlo z míry.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Kromě Niny, která se narodila v březnu minulého roku, má Slovenka s manželem Michalem Navarou ještě čtyřletého syna Jakuba. I po jeho porodu se dala na hubnutí. Hodně jí pomáhá láska ke sportu, věnuje se například rychlochůzi a procházkám s kočárkem. Pod dohledem dietoložky je také její strava. Abych zhubla, musím čtyřikrát až pětkrát týdně cvičit a dodržovat velmi striktně jídelníček. Bez osobní váhy nedám ani ránu, ráda se kontroluji, nechala se slyšet vítězka Turnaje mistryň z roku 2016.

Celebrity - další články

Doporučujeme