Dobré zprávy od nemocné herečky! Shannen Doherty hlásí velký pokrok v léčbě

3. července 2024·Celebrity·Redakce

Shannen Doherty (Zdroj: Profimedia)

O tom, že je Shannen Doherty neskutečná bojovnice, není pochyb. Herečka ve svém podcastu nyní promluvila o své léčbě rakoviny a pro fanoušky si přichystala několik dobrých zpráv.

Hvězda seriálů Čarodějky a Beverly Hills 90210 bojuje již potřetí s rakovinou. I když šance na vyléčení prý nejsou velké, Shannen Doherty se nevzdává. Aktuálně podstupuje náročnou léčbu a do toho se rozvádí s manželem Kurtem Iswarienkem. Ten podle jejích slov prý jen čeká, až umře. Sama herečka sama neví, zda na chemoterapie bude chodit tři měsíce nebo půl roku.

Nikdo prý nedovede říct, jak dlouho bude léčba trvat. „Je to děsivé, je to jako velké probuzení, ale zároveň musím říct, že jsou tam i nějaká pozitiva. Pozitivum je, že se molekulární struktura mých rakovinných buněk nedávno změnila. Znamená to, že je tu mnohem více způsobů léčby, které musím vyzkoušet, takže poprvé za posledních pár měsíců pravděpodobně cítím naději,” svěřila se ve svém podcastu Let’s Be Clear. 

Doherty přiznala, že doufala, že naděje existuje. „Zatímco předtím jsem sice doufala, ale stále jsem se zároveň připravovala na nejhorší,“ doplnila herečka, která postupně rozprodává svůj majetek. Nechce totiž, aby po jejím skonu měli její nejbližší nějakou práci s pozůstalostí. I když Shannen bojuje jako lev, na videu je poznat, že po prodělané operaci mozku, kam nemoc metastázovala, má očividné problémy hlavně s artikulací. A to je moc smutný pohled. Nezbývá nic jiného, než držet palce.

Celebrity - další články

Doporučujeme