Členové Mandrage se usmířili. Chystá se návrat oblíbené skupiny?

20. června 2024·Celebrity·Redakce

Mandrage. (Foto: Profimedia)

Asi každý věrný fanoušek kapely Mandrage by si přál, aby se kluci dali zpátky dohromady. Nyní všem svitla malá naděje. Kytarista Pepa Bolan se sešel s frontmanem Víťou Starým. Vypadá to, že kluci zakopali válečnou sekeru.

Zdravíme,“ napsal kytarista na instagram. K příspěvku je přiložena fotografie, na které sedí Pepa s Víťou pod pergolou a do hledáčku fotoaparátu ukazuje prsty gesto míru.

Rázem se pod fotkou rozjela debata, že by se kluci konečně usmířili. „Na tohle čeká tolik lidí! Tohle, kdyby se vrátilo, tak by byla vyprodaná O2 aréna za 10 minut,“ napsal jeden z uživatelů instagramu. Ostatní fanoušci by to také uvítali.

View this post on Instagram

A post shared by Pepa Bolan ⚡️ MANDRAGE (@pepa_bolan)

Kapela se rozpadla po únorovém koncertu v roce 2020, i když její songy bodovaly napříč hitparádami. Hlavním důvodem byla závislost frontmana na tvrdých drogách. Právě Bolan po rozpadu nenechal niť suchou. „U Vítka je ten problém, že jednou tvrdí, že chce strašně hrát, protože mu kapelové pauzy nedělají dobře, a podruhé, že nechce hrát vůbec. Čert aby se v něm vyznal,“ sdělil v minulosti kytarista médiím. Tak se nechme překvapit, zda se ledy hnuly a kapela třeba jednou opět oznámí nějaký ten koncert.

Celebrity - další články

Doporučujeme