Anna K. se vdávat nebude. Vartecký už má několik měsíců jinou

6. srpna 2024·Celebrity·Redakce

Anna K. a Tomáš Vartecký (Zdroj: Profimedia)

Patřili k nejstabilnějším párům českého showbyznysového rybníčku, to už ale neplatí. Po sedmadvaceti letech společného života oznámila Anna K. rozchod s hudebníkem Tomášem Varteckým. A to se měla na konci srpna konat veselka.

Tomáš Vartecký se rozhodl začít nový život po boku nové partnerky. Ta se jmenuje Martina Virák-Lipnicki a je s ní již několik měsíců. Také ji představil na svém instagramu, jenž si nově založil.

„Je na čase říct, že již nějakou dobu je moje partnerka Martinka,“ napsal Vartecký na sociální síti. V 53 letech tak začíná novou éru. Anna K. se k situaci rovněž vyjádřila. Ve svém textu dává najevo, že Vartecký byl ten, kvůli němuž se dlouholetý vztah rozpadl.

„Sděluje se mi těžko, že se můj život za posledních pár měsíců opět otočil ze světla do tmy. Naše cesty s mým životním partnerem Tomášem se po 27 letech rozešly. Poslední roky ale nebyly lehké ani pro jednoho z nás. Život nám připravil mnoho nástrah, které jsme dlouho zvládali. Já sama jsem udělala všechno, co jsem mohla, a nestačilo to,“ napsala hudebnice, jež se svým expartnerem ještě natočila album Údolí včel. Tato nahrávka vyšla na konci října minulého roku a odráží právě jejich společné soužití.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený ANNA K. (@annak_official)

Ostatně dle informací Blesku to není tak dávno, co Anna K. zvala své blízké na svatbu. Jeden ze spolupracovníků Varteckého řekl: „Všichni jsme se moc těšili a hlavně jim to moc přáli. Zdálo se, že se plní jeden příběh lásky zakončený svatbou. Jenže najednou jsem se dozvěděl, že je vše zrušeno.“

Vartecký už také nepůsobí v kapele Wanastowi Vjecy a nebude vystupovat ani se skupinou Kurtizány z 25. avenue. Ta všechny koncerty tohoto roku zrušila, oficiálně ze zdravotních důvodů. Spekukuje se ale o tom, že Vartecký má problémy s návykovými látkami.

„Přeju Tomášovi, ať najde v životě štěstí a klid. Já se o něj teď taky pokouším a věřím, že ho na své nové cestě zase najdu,“ zakončila svůj post zpěvačka.

Celebrity - další články

Doporučujeme