Kateřina Brožová smrt svého psa nechce nechat jen tak. Chystá žalobu na veterinární kliniku

28. dubna 2024·Celebrity·Redakce

Kateřina Brožová a její psi. (Foto: Profimedia/instagram K. Brožová)

Je to už několik týdnů, co pejsek Kateřiny Brožové skončil pod koly vlaku. Podle herečky na tom nese vinu veterinární klinika, kde bylo zvíře po dobu její nepřítomnosti na hlídání. Nyní se rozhodla, že na zařízení podá žalobu. Informovala o tom CNN Prima News.

Takhle mi bylo fakt dobře… pořád mám pocit, že odněkud oba přiběhnou,” napsala před pár týdny na instagram ke vzpomínce na její dva milované psy Brožová. Pes Jordy tragicky zahynul pod koly vlaku, když se během přesunu z jednoho výběhu do druhého vytrhl pracovnici veterinární kliniky z ruky.

Policisté chtěli z případu udělat jen přestupek, s tím ale herečka nesouhlasí. Začali jsme s trestním oznámením a teď je to ve fázi přípravy žaloby,” dodala Brožová pro CNN Prima News. Jordánku náš zlatý, každý den na tebe myslím… Každý den tě prosím, abys mi odpustil… i když vím, že to nebyla má vina… Vždy jsi byl můj milovaný pejsek a vždy budeš,” napsala na instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Brozova (@brozovakaterina)

Ztráta Jordyho je o to bolestnější, že chvíli po té přišla herečka i o druhého psa, jezevčíka Maxíka. Ten odešel na druhý břeh přirozenou cestou.

Celebrity - další články

Doporučujeme